Tuesday, January 31

Cincollers Association: Consumer Holiday Travel moet veilig zijn

People’s Network Beijing op 23 september (Ouyang Yichao) 23e

Weido, plaatsvervangend directeur van het consumptie van de China Consumer Association, ge?ntroduceerd toen hij een gast was, en wilde de kwaliteit van de vakantieverbruik, comfortabel, geld aan de vakantie en consumenten verbeteren om hun rechten te waarborgen. Praten over de huidige situatie van de consumentenmarkt van de vakantie, en het Westen gelooft dat de vakantiereconomie enorm inkomsten kan brengen aan alle industrie?n, maar de kwaliteit van het vakantieverbruik moet ook worden verbeterd. Voor het verbeteren van de consumenten in vakantieverbruik, is van mening dat de consumenten ervoor zorgen dat hun rechten veilig in de eerste plaats zullen zwemmen, altijd aandacht besteden aan persoonlijke eigendommenveiligheid, vermijd te worden gestolen, liegen, op de tweede plaats, Een reisroute, goed werk en bevestig of het hotel vol is, de schilderachtige plek is beperkt, de locatie van het restaurant bevindt zich in het nabijgelegen restaurant; het wordt aangetrokken door de propaganda-taal van de verkoper. Overwegend dit product van tevoren is noodzakelijk om er op te letten. Zorg ervoor dat de relevante inloggegevens, bewijsmateriaal tijdens de reis, om zich op de daaropvolgende klachten en de bescherming van de rechten voor te bereiden.

(Editor: Ouyang Yichao, Sun Bo Yang) Delen Laat meer mensen zien.