Wednesday, May 31

Contact met wetenschappelijke nulafstand! De nationale populariteitsactiviteiten wachten allemaal op u.

  Heb je naar het leven geluisterd? Misschien ziet het oversteken van het tijdperk meer eenvoudig. Kies Geslacht in een speciaal gedeelte van de locatie, ik wil bijvoorbeeld de leeftijd oversteken, bijvoorbeeld een foto van de lens in de jaren tachtig, het systeem kan automatisch afbeeldingen synthetiseren. Bijvoorbeeld, de verslaggever veranderde in een draai, draagt ??een bloemhirt jeans, de linkerhand grote broer, de rechterhand, de jongeman, de jongeman die meer is dan v, realiseert zich echt tijd terug. In de betaling van verandering verandert het publiek de draaitafel, selecteert u verschillende betaalmethoden, zoals voedseloffertes, u kunt de video bekijken om op dat moment te leren over de scènes.

  "Nog nog steeds is de huidige mobiele betaling handig.

"Een vrouw van middelbare leeftijd is oprecht.

  Niet alleen is de hoogabsorberende wetenschappelijke en technologische prestatietentoonstelling, maar ook het prachtige denken aan kleine wetenschappers.

  Een hoek van Zhaozhou Bridge, Hong Kong, Macau Bridge, enz.

  Het personeel introduceerde deze werken van vier tot zesde graden van de gemeentelijke basisschool die is aangesloten bij Guangqumen Middle School. De school moedigt kinderen aan om openbare welvaartsbruggen in de provincie Hunan te ontwerpen en kinderen aan te moedigen de bruggen van het openbare welzijn te ontwerpen. Het heeft wetenschappelijke interesses geopend. Het is gericht op het leren van brugmechanica en materi?le kennis, zodat kinderen het ontwerp blijven verbeteren, na te denken Om na te denken over hoe je denkt, laat de brug veiliger en redelijker maken. Dit jaar is de 16e National Science and Technology Association om National Science Day-activiteiten uit te voeren. Onder hen bevinden Beijing Home Activiteiten zich in het Science and Technology Museum en het Science Center van China. Relevante mensen introduceerden dat de thuisactiviteiten op grote schaal worden gebruikt in het geval van een mobiliteit, interactieve ervaring, zodat het publiek in contact komt met wetenschappelijk op de wetenschappelijke afstand en de activiteitsattractie te verbeteren. Tegelijkertijd wordt een reeks wetenschappelijke activiteiten zoals gezamenlijke actie, landelijke revitalisering van plattelandswetenschappen, gezamenlijke operaties en online sciences-serie-activiteiten ook in het hele land georganiseerd.

  Dit jaar zal de National Science Day blijven tot 20 september, wordt verwacht dat er een belangrijk evenement in het land zal zijn, en de radiopure van 100 miljoen zal worden gebruikt om te innoveren. Als een grootschalig massaspubliek Welzijnsgebeurtenis van de Nationale Dag, schreven veel kijkers een zegen op het prikbord: "Ik wens de Motherland 70-jarige verjaardag!" "Lang leven het moederland" "Ik hou van het moederland ".

(Chen Yu).