Thursday, June 1

20 december, Harbin Main City Six Districts 4785 sets van openbare verhuur Housing voltooide shakes

De verslaggever heeft geleerd van het gemeentelijke huisvestingsbureau van Harbin dat volgens de "aankondiging van de relevante aangelegenheden in Harbin", alle districten in de hoofdstad van Harbin City, de openbare huurwoningen in de Huuring in de openbaar vóór 20 december dit jaar.

De middelgrote familie is bijvoorbeeld zelfontdekte openbare verhuurbehuizing, zal worden beschouwd als vrijwillig de fysieke huurgarantie voor openbare huurwoningen, en het zal binnen drie jaar worden toegepast voor onroerend goed te huur. Deze openbare huurwoningen is een woninggebied van Harbin Road, Daoli District, Nangang District, Xiangfang District, Pinghuang District en Sambei District Jurisdictie heeft verkregen "Harbin City Support Housing Qualification Mededeling" en de familieklasse is gemarkeerd als één. Klasse 2 van het gezin (verworven betaalbare huisvesting vóór 2020), behalve de huurwoningfamilie en de Midnas voor deelname aan openbare verhuurwoningen na november 2018.

Dit plan krijgt een lijst met huizen in de hoofdstad van Harbin, in totaal 4.785 sets. Voor de huur kunnen de relevante afdelingen de bijpassende lijst aanpassen aan het werkelijke aantal huishoudens in de huurvermeldingen en de bijpassende vermelding aanpassen, en ten slotte zijn de huurvermeldingen onderworpen aan de relevante informatie van de overheidskwesties.

Volgens rapporten wordt de openbare huurwoningsloterijwerkzaamheden ge?mplementeerd door gemeentelijk niveau en wordt in specifieke organisaties in verschillende districten ge?mplementeerd.

In principe geeft de 号 de manier weer om op de computer te klikken, willekeurig de willekeurige huur schudden en deel de huur volgens het project.

In het algemeen wordt de informatie aangekondigd, opzettelijke registratie, shakes en ondertekend een decoratie, leasecontract en incheckt u.

Solliciteer voor Public Rental Housing Rental Families om de huurprojecten van de huurwoningen te begrijpen die door de overheid zijn aangekondigd en gecombineerd met hun eigen familie-realiteit en voorbereiden zich voor registratie vooraf. Dit shake-nummer huurde de familie in het midden van de familie om de huurwoningen op het gebied van openbare huurwoningen op te geven, zal worden beschouwd als vrijwillig dat de echte schattingsgarantie voor openbare verhuurwoningen binnen drie jaar binnen drie jaar geen openbare verhuur in realistische huur is aanvragen.

Voordat u een renovatie ondertekent, is leasecontract of boekhouding, zoals de Mid-Familie niet langer in overeenstemming met de betaalbare huisvestingskwalificaties van Harbin, moet de Public Rental Housing-garantie worden verlaten. (Reporter Xing HANF) (Editor: Wang Sidi, Wang Yan) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.