Wednesday, May 31

De mooiste armoedebestrijding van Londen – People’s Network Hainan Channel – People’s Network

"Als er geen regeringshulp is, heb ik het nog niet.

"Zeg, de tranen van Liao Yueling zullen uitkomen. Deze Lai Dong Li Autonomous County hield de gewone plattelandsvrouwen in Zhen Yanhong Village. Na 2010 was het vaak duizelig en kort, en de arbeidscapaciteit was verloren. Zij maandelijks tot 2.000 yuan van Medische kosten Plus de lezing van drie kinderen, maar zet deze familie ook inademen. Liao Yue Ling zei dat om de ziekte te behandelen, honderden kippeneend, twee koeien- en landbouwmachines verkopen, ik ook meer dan 200.000 buitenlandse schulden geleend aan familieleden en vrienden . "Elke maand zal ik naar het ziekenhuis gaan tot bloedtransfusie. Als er iets mis is, krijg ik het ziekenhuis op elk moment, mijn man kan niet gaan, ik kan niet naar het veld gaan.

"Vandaag heeft Chen Zhangjie’s externe schuld meer dan 90.000 yuan. Zijn kleine dochter studeerde dit jaar af en vond een bevredigende baan.

Chen Zhangjie is van plan om de oudste zoon terug te gaan naar het dorp van Yanhong, een boerderij of een boerderij te starten en ernaar streven om meer geld te verdienen en let op de buitenlandse schuld.