Thursday, June 1

De eerste "stadshervormstad" van twee jaar "Longgang-ervaring" is gekopieerd om het land te promoten

In de toekomst blijft het innovatie-servicecomplex van de drukkerij hoogwaardige elementen op te geven, de high-end industrie?n te ontwikkelen, effectieve investeringen te dragen, grote projecten te bevorderen, de traditionele industri?le keten, high-end, digitale ontwikkeling te bevorderen en de ontwikkeling te bevorderen van Longgang City Industrial Innovation Development Belangrijke venster.

In de eerste helft van dit jaar realiseerde Longgang City de regionale productie van miljoenen dollars, tweejarige gemiddelde groei van groei, financi?le inkomsten en algemeen publieke budget-inkomensgroei% en% respectievelijk. Met de groei van de economie is de bouw van Longgang City voortdurend verbeterd, de behandeling van bewoners neemt voortdurend toe, het inkomen van stedelijke en landelijke bewoners krimpen, de mensen hebben een gevoel van geven, en het geluk wordt sterker.

Als er wordt gezegd dat de Longgang die de stad terugtrekt, is een plek waar de droom wordt gevaren, dan blijft de huidige Longgang de weg van sterren verkennen. Een van de top tien hervormingen, elk van hen, heeft een echte verandering in deze stad gebracht. Voor jonge steden durft Dragon Port te vechten, wordt de hervorming alleen uitgevoerd en is het niet voltooid.

Voor het "tweede helft" -artikel geschreven door de gereformeerde hervorming, zal Longgang City doorgaan met dapper "hervorming diep watergebied", met "de meeste systeem + flat + algemene Zhizhi" County ge?ntegreerde hervorming als een start, "Top tien belangrijkste doorbraakhervormingsproject "Voor vervoerder, volledig promoot" nieuw administratief beheer, grassroots-governance, verstedelijkingsontwikkelingsmotivatie, factorabricage, openbare dienstverlening "en andere vijf-veldhervormingen, vormen de koppeling-convergente hervorming en versnellen de promotie van" dingen "naar het" systeem " "Governance", de hoogwaardige creatie van de nationale nieuwe urbanisatie uitgebreide hervormingstemonstratiezone, verder polijsten van het gouden medaille van de hervorming van "nationaal beeld".

(Editor: Wang Liqi, Kang Mengqi) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.