Thursday, June 1

Blijf op en maak een aanhoudende voorbereiding van de Rebent Olympics om ervoor te zorgen dat de twee games bevredigend zullen zijn.

Originele titel: het ontvangen van de continue voorbereiding van de brutale Olympische Spelen om ervoor te zorgen dat de twee games ook gelukkig zijn, de krant (Reporter Sun Peng) 3 oktober, gouverneur, directeur van het Organisatiecommissie van de korte Olympische Spelen, voorgezeten over het hoofd van het organiserend comité, luister naar de voorbereiding van de korte commerci?le Olympische Spelen, Onderzoek en de volgende stap vooruit. Hij benadrukte dat diepgaande studie van de algemene secretaris van Xi Jinping naar Shaanxi kwam om een ??belangrijke indicatie van belangrijke toespraak te zien, in overeenstemming met het provinciale overheidsregeling, de omliggende "eenvoudige, veilige, prachtige" vereisten, en dan aanhoudende inspanningen om te doen Een goede tijd Olympische opening en sluiting van ceremonie en evenementenorganisatie die allemaal werken, zodat de twee games bevredigend zullen zijn.

Vice Governor Fang Guanghua woonde de vergadering bij.

  Zhao Yide benadrukte dat de openingsopening de opening van de goede ervaring, goede praktijk, goede praktijk, dicht bij de behoeften van gehandicapte mensen samenvatten en zorgvuldig de voorbereidingsstaken bevorderen en ervoor zorgen dat de Barburus ernaar streeft naar bestelde werkzaamheden.

Om een ??culturele en middellange-site-prestaties te bereiden, organiseren het hele proces volledige factorboor en de rectificatie, focus op het verbeteren van het niveau van opdrachtniveau op locatie en verschillende faciliteiten en apparatuurveiligheid en het elimineren van risicogevaren in de tijd, waardoor de unieke gevaren is aanwezigheid van de opening en sluiting van ceremonie.

We moeten resoluut in de onderste regel houden, voldoen aan de controle van de precisie-classificatie, de tekenomgeving is gerelateerd aan de controle, strikt implementeert de vereisten van de normale epidemische preventie en -controle, en de gecombineerde concurrentie zal de preventie- en controlemaatregelen verder verbeteren, Doe altijd de reeks van denken, preventie en controle de sterkte niet verminderd, en de epidemie?n zijn onderworpen aan de preventie en controle van de sterke barrière. Het is noodzakelijk om continu het serviceniveau te verbeteren, handige, gehumaniseerde, gepersonaliseerde servicevereisten te verbeteren, de algehele planning- en classificatiegeleiding te versterken, de werkstroomlijn zorgvuldig, de service-details verbeteren, de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren, en optredens warmte volledige service.

Om de continue gevechtsstijl door te dragen, versterkt u de uniforme commando en samenwerking, goed aandacht aan de tijdsnoer, verdere verfijnen van de verbetering van verschillende programma’s, normen, het werk verhogen, de snelheid versnellen, zorgt voor de voortgang van de timing Voorbereidings taken vallen in de val op zijn plaats.

  Provinciale overheidssecretaris-generaal Fang Wei, de verantwoordelijke kameraden van het organiseren van commissie woonden de vergadering bij. (Editor: Deng Nan, Wu Chao) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.