Monday, January 30

De nationaal armoede-bevolking is 3,85 miljoen.

Originele titel: Nationale armoede armoede armoede draaiende master regels bereikt 30.85 miljoen Xinhua News Agency Urumqi 25 september (Reporter Jiang Lin, Ding Lei) National Rural Revitalization Bureau Development Guide, Deputy Director Liu Xiaoshan, zei op de 25e, dit jaar, voor kruising Provinciale werknemers De armoedebestrijdingswerkzaamheden heeft de subsidie ??voor transportkosten volledig ge?mplementeerd en de steunonderneming is gestabiliseerd en het werk en de training moeten de opleiding van de palen verhogen en het niveau van vaardigheden verbeteren.

Vanaf het einde van augustus bereikte de nationaal armoedepopulatie van het land 30,85 miljoen.

  Liu Xiaoshan heeft deze situatie ge?ntroduceerd bij de persconferentie van de National Rural Revitalization-beroepsvaardighedenwedstrijd op dezelfde dag. Hij zei dat de volgende stap meer kansen zal richten op de bevordering van arbeidskrachten. Verhoog eerst de training van armoedelgrammen.

Volgens het principe van "moet worden opgeleid, wordt het principe van de teelt" uitgevoerd om de regering van het project voor te bereiden, dringend moeten dringend moeten worden opdrager voor professionele training, professionele conversietraining en ondernemerstraining om aan de vraag naar gediversifieerde vaardigheden te voldoen.

  De tweede is om een ??bekwaam vaardigheden te cre?ren. Het National Rural Revitalization Bureau en de afdeling Social Security, de afdeling Cultuur en Toerisme, begonnen een aantal themafaardigheden en tentoonstellingsactiviteiten tegenover specifieke mensen van vorig jaar. Ik hoop dat het niveau van de hele samenleving door het evenement het niveau van de hele samenleving zal verbeteren , Geleid de enorme werknemers leren vaardigheden, hoofdvaardigheden en toename van de technologie. De derde is om de taak van stabiliteit te bevorderen. De ontmoeting met het ministerie van menselijke sociale sociale sociale sociale sociale sociale maatschappij wordt gestabiliseerd in de positie, stabiliseert in de onderneming, stabiliseert in de omgeving.

Versterk de nauwkeurige match van het dienstverband, door de opening van de werkgelegenheidspeciale, online rekrutering, geconfronteerd met werkgelegenheidshulp, georganiseerde arbeidsuitgang, enz.

(Editor: Huang SA, Song Jing) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.