Thursday, June 1

China’s tumorpreventie en behandeling van projecten van de gezondheidswetenschappen

"Gezonde China 2030 Planning Outline" wordt duidelijk gesuggereerd dat het totale aantal chronische gezondheidsbeheer van de hele bevolking, de volledige levenscyclus wordt bereikt en de 5-jarige overlevingspercentage met 15% steeg.Het 19e nationale congres van de Communistische Partij van China heeft een gezondheids- en Chinese strategie ge?mplementeerd, een basispad en een platform bouwen voor het delen van co-constructie en het bevorderen van de brede deelname van de hele samenleving.En de populaire gezondheidskennis is een belangrijke link om gezonde Chinese strategie?n te bevorderen, en het internet is ook een belangrijk kanaal geworden voor toegang tot relevante medische gezondheidskennis.Guangming.com en China Anti-Cancer Association lanceerden gezamenlijk het "China’s Cancer Prevention and Treating Health Science Project", voornamelijk voor de nieuwste medische technologie, wetenschappelijke onderzoeksresultaten, behandelingsconcepten op het gebied van kankerpreventie en behandeling in China, bouwen multidisciplinair Multidisciplinaire, multi-field tumorpreventie en behandeling van Health Media Platform.