Thursday, June 1

China (Hebei), 20e batch van Congo (Jin) medisch team staat op het punt om door te gaan

Originele titel: China (Hebei) 20th RMS CONGO (JIN) Medical Team is ongeveer 5 maanden training, 15 november, de HEEEI-provinciale gezondheids- en gezondheidscommissie van China (Hebei), 20e batch van Congo (Jin) medisch team vóór de training en de Geboorte vlagceremonie.

Op 16 november start het medische team van Shijiazhuang en gaat u naar Congo (goud) om een ??eenjarige medische taak uit te voeren.

Volgens rapporten bestaat dit medisch team in januari dit jaar uit 21 personen. De teamleden zijn voornamelijk van provinciale, gemeentelijke ziekenhuizen en provinciale ziektekostencentra, met interne geneeskunde, gastro-intestinale chirurgie, botchirurgie, pediatrie, vrouwen, medische beeldvorming, 12 majors zoals volksgezondheid, Chinese geneeskunde, anesthesie en verpleegkunde, inclusief 7 middelste en senior professionele titels, 9 medische masterdiploma. Het is duidelijk dat de provincie Hebei een buitenlands medisch team heeft gestuurd naar de Congo (JIN) sinds 1973, en is verzonden naar 20 batches, in totaal 524 personen zijn verzonden. In 1999 werd het medische team naar Nepal gestuurd en zijn 132 batches verzonden, en 228 personen zijn verzonden. Diafonische medische teams diagnosticeren meer dan 4 miljoen pati?nten, meer dan 100.000 operaties en cultiveren meer dan 1.200 medische werknemers voor ontvangende landen. Sinds de nieuwe kroonepidemie in vorig jaar, heeft de provincie van Hebei ook de anti-Vloys medische experts van 12 personen om naar de Congo (goud), Congo (doek) te gaan, Sheng Dome en Principe om epidemische preventie en controle uit te voeren.

(Reporter Zhang Shuhui) (Editor: Fang Tong, Zhu Dragon Super) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.