Wednesday, May 31

China Nanshan Chongqing Auto Park Exhibition Center

  Ter plaatse kaart. China Nanshan Air Grafiek Event Site, Zhou Liming, Deputy General Manager van Chongqing Westong Micro Election Indic Industry Park Development Co., Ltd., wees erop dat Chongqing een belangrijke basis van de automobielindustrie in Chongqing heeft, en de Chongqing-automobielindustrie is welvarend geweest.

Na de voltooiing van Chongqing Auto Park, zal het de trend van Chongqing Car Sports Cultuur leiden en zal de geschiedenis van de ontwikkeling van auto’s en de kenmerken van West Yong volledig weergeven. In de toekomst zal het een autogevens, autoverbruik, autocultuur, autometrische, automobiele grensoverschrijdende ervaring in het zuidwesten en een composiet-themapark voor de grensoverschrijdende ervaring in het zuidwesten en een composiet themapark.

  Nanshan Holding Deputy General Manager, Chongqing Nanshan-voorzitter Jiao Xiancai zei dat Chongqing Auto Park een belangrijke verkenning van China Nanshan Group is in de "Industrial + Wen Travel" -s-meerstaatsgrensoverschrijdend en integratie, en het project is "de tekst" met "Brigade", "met de" waarde ", realiseer je het aantal passagiersverkeer dan 5 miljoen, en het project is voltooid, het wordt het eerste binnenlandse handelcomplex in China.

Daarnaast zal China Nanshan ook door de professionele werking van het automobielthema en het topteam werken en het Auto Park Chongqing wordt gemaakt in het Auto-themapark, dat een nieuw visitekaartje is geworden met Chongqing City.