Thursday, June 1

Alles is rond het project om rechtdoor te gaan

Op 6 maart, in de Gui’an Nieuwe District Zhongke Electric 100.000 ton Lithiumbatterij Negatieve Materiaal Ge?ntegreerde Project Bouwplaats, Graafmachine, Crusher, Vorkheftruck, Bodem en bodemauto en andere mechanische effici?nte werking, machine brullen, werknemers die een harde hoed dragen Bezig in hun respectieve posities, de scène is een drukke scène van nervositeit.

In december vorig jaar heeft het Gui’an New District Management Comité een contract ondertekend, plannen om een ??jaarlijkse productie van 100.000 ton lithiumbatterij-negatieve materiaalintegratieproject in Gui’an New District te bouwen.

Het totale gedeelte van het project is 600 hectare, verdeeld in twee constructies. Onder hen is de eerste fase van het project ongeveer 400 mu, investeert 1,7 miljard yuan, ontwerp jaarlijkse productiecapaciteit van 10.000 ton lithiumbatterij negatieve elektrode-materialen, de bouwcyclus is niet meer dan 24 maanden; de tweede fase van het project is niet meer dan 24 maanden; de tweede fase van het project is Ongeveer 200 MU, investering 800 miljoen yuan, ontwerp jaarlijkse productiecapaciteit 10.000 ton lithiumbatterij negatieve elektrode-materialen, de bouwcyclus is niet meer dan 18 maanden. Nadat het project is voltooid, zijn er arbeidsfuncties voor meer dan 1600 mensen om de upgrade van de lithiumbatterijindustrie in Indiase sociale district te promoten.

"Alles is rond het project, alles loopt.

"Verantwoordelijk voor de bouw van Guizhou Construction Industry Supervision Consulting Co, Ltd, het project, de bouw van het project, zei dat onder de co?rdinatie van Gui’an New District Development Investment Co., Ltd., het bouwteam is ingepakt in de bouw van het station., Verhoogt de investering van menselijke en materi?le middelen voortdurend, worstelen om de tweede, grote en snelle, constant de voortgang van de bouw te winnen, en zijn niet gestopt tijdens het lentefestival.

Het is duidelijk dat de totale hoeveelheid aarde- en stenen projecten in het ANTM-intmit-materiaal ge?ntegreerd project in Gui’an New District ongeveer 760.000 kubieke meter is, en het totale evenwicht van de uitgraving.

Op dit moment hebben de aarde opgraving, stenen opgraving, bodembackfills meer dan 90% van de totale vooruitgang voltooid, en het algemene platte werk zal begin maart worden afgerond.

"We zullen de belangrijkste kansen controleren, het klinken van de nieuwe nationale uitgegeven documenten, het vastklinken van de sterkte, het tempo van de projectconstructie versnellen, versterken verder de samenwerking tussen de deelnemende partijen om samen te werken, om de effici?ntie, standaardisatie, wetenschappelijke voltooiing van het project te waarborgen, te versterken , voor duur elf district om een ??nieuwe energie-industrie keten te cre?ren, gelegd een fundering.

"Projectmanager Wu Shunwang zei.

Guiyang Daily Heading Media Reporter Liang Junpeng / Wen (Editor: Li Yongxin, Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.